İletişim Bilgileri

eva silver

  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye

Sitedeki güncellemeler
COCONUT DİETHANOLAMİDE %85

COCONUT DİETHANOLAMİDE %85

COCONUT DİETHANOLAMİT ( %85) Standart Verileri CAS No: 68603-42-9 EINECS (EC) No: 271-657-0 Moleküler Formülü: R-CON (C2H4OH) 2 R-Coco alkil PH değeri (10
stokta var
Fiyat için bizi arayın
Satıcıya Ulaş
Ödeme ve Teslimat Şartları
İletişim Bilgileri
  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye
Ürün ile ilgili detaylı bilgi

Genel Bilgi

Kimyasal formülü -CON (C2H4OH ) şeklinde olan hindistan cevizi yağından elde edilen kalın , mumsu beyaz bir maddedir. Yüzey aktif madde oluşu köpük ürünün ana yüzey etkisini destekler.Ürünün %90 a yakın miktarı şampuan duş jeli v.b üretimlerinde kullanılmaktadır. Kanser araştırmaları ajansı tarafından 2B sınıfında kanserojen bir madde olarak listelenmektedir.

Moleküler Yapısı

Üretim ve Reaksiyonları

Kokamit;hindistan cevizi yağ asitlerinin bir amit karışımıdır. Kokamitler alkanolaminler yoğunlaştırılmasıyla (mono- , di- veya trietanolamin ) ve hindistan cevizi yağlı asit tarafından üretilmektedir.

Kullanım Alanları

Kozmetik
Şampuan ve el yıkama ürünlerinde köpük stabilizesi için kullanımı uygundur,ayrıca deride oluşabilecek tahrişi azaltmak için bu sektörde kullanılmaktadır.Cansız saçları temizlemekte de kullanımı mevcuttur.

Tekstil

Bu sektörde ipliklerin,liflerin vizkozite dengesinde kullanılmaktadır.

Ticiz.com'un rehber kategorisi: İstanbul'daki Diğer kimyasal ürünler
Oluşturma tarihi: 22.06.2017 04:17
Düzenleme tarihi: 13.08.2017 12:51