İletişim Bilgileri

eva silver

  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye

Sitedeki güncellemeler
İPA (İSOPROPYL ALCOHOL)

İPA (İSOPROPYL ALCOHOL)

Standart Veriler CAS numarası 67-63-0 EINECS numarası 200-661-7 Moleküler formülü C3H8O Moleküler ağırlığı 60.1 g/mol Parlama noktası 12 0C Erime noktası -89 .
sipariş alınır
Fiyat için bizi arayın
Satıcıya Ulaş
Ödeme ve Teslimat Şartları
İletişim Bilgileri
  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye
Ürün ile ilgili detaylı bilgi

Standart Ürün Spesifikasyonu

Saflık
% 99.80 min.
Su
% 0.05 max.
Sp-Gr ( 20 0C – 20 0C )
0.785 – 0.787 g/ml
Asitlik
10 ppm max.
KMnO4
30 min.
Renk
5 APHA max.

Genel Bilgi
Kimyasal formülü C3H8O olan berrak,yanıcı karakterde, zehirli,renksiz bir alkol kimyasalıdır.
İzopropanol olarakta bilinen izopropil alkol; su, etanol, aseton, kloroform ve benzen ile her oranda çözelti oluşturmakta, sekonder alkollerin tüm tipik reaksiyonlarına maruz kalabilmekte, güçlü okside edici ajanlarla kuvvetli tepkimeler vermektedir.Halk tarafından ispirto olarak bilinmektedir ayrıca motorlarda kullanılan antifiriz bu maddedir.

Üretim ve Reaksiyonları

IPA yanması iel ayrışmaya uğrayarak karbon monoksit ( CO )meydana getirmektedir.

Su ile karışım oluşturduğunda plak temizlemek için kullanımı olan bir maddeye dönüşebilmektedir.

Diğer kimyasal maddelerle uygun şartlarda etkileşimi ile aseton eldesi gerçekleşebilmektedir.

Kullanım Alanları
Sabun-Deterjan
Sıvı sabun ve deterjanlarda temizleme ve kurutma ajanı olarak kullanılmaktadır..

Kimya
Yağ asidi esterleri, herbisidal esterler ve alüminyum izopropoksit gibi diğer kimyasalların üretilmesinde kullanılmaktadır

Boya
Boya sektöründe önemli ölçüde solvent olarak kullanılmaktadır.

Meşrubat
Alkollü içeceklerde öncelikli olarak bira üretiminde soğutucu olarak kullanılmaktadır.

Diğer
Kozmetik sektöründe, parfümlerde, saç boyama durulayacıları, cilt temizleyiciler, deodorant, oje, şampuan, saç spreyleri, oda spreylerinin formülasyonlarına solvent olarak katkı maddesi halinde kullanılmaktadır.

Ticiz.com'un rehber kategorisi: İstanbul'daki Diğer kimyasal ürünler
Oluşturma tarihi: 23.06.2017 05:11
Düzenleme tarihi: 23.02.2018 11:18