İletişim Bilgileri

eva silver

  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye

Sitedeki güncellemeler
MONO PROPİLEN GLİKOL USP (FARMA), resim 1
  • MONO PROPİLEN GLİKOL USP (FARMA), resim 2

MONO PROPİLEN GLİKOL USP (FARMA)

MONO PROPİLEN GLİKOL Standart Verileri CAS numarası: 57-55-6 PubChem: 1030 ChemSpider: 13835224 UNII: 6DC9Q167V3 Chebi: 16997 CHEMBL286398 RTECS numarası: TY
stokta var
Fiyat için bizi arayın
Satıcıya Ulaş
Ödeme ve Teslimat Şartları
İletişim Bilgileri
  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye
Ürün ile ilgili detaylı bilgi

Genel Bilgi

Kimyasal formülü C3H8O2 olan uçuculuğu düşük yüksek saflıkta renksiz suyla bütün oranlarda karışabilen berrak bir solventtir. Nötral ve higroskopiktir.Propilen glikol, etanolle aşağı yukarı eşit güçte bir mikrop öldürücüdür. Genellikle % 15-30 aralığındaki konsantrasyonuyla istenen etki elde edilir. Kozmetik endüstrisinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, özellikle yüksek saflıkta ve kokusuz özellikte üretilmektedir.

Moleküler Yapısı

Üretim ve Reaksiyonları

Propilen glikol; uygun koşullarda propilen oksitin reaksiyonlarıyla elde edilebilir.

Oksijenle reaksiyonu sonucu metan ve çamur elde edilebilmektedir.

C3H8O2 + 4 O2 →3 CO2+ 4 H2O + enerji

Kullanım Alanları

Su

mono propilen glikol içeren atık suların aerobik yada anaeorobik olarak arıtılmasında yardımcı olmaktadır.

Unlu mamulleri

Bu sektördeüretim aşamasındaki formülasyonlarda yaygın kullanılmaktadır.

Kozmetik

Ağız yıkayıcılarda (gargara), diş macunlarında, merhemlerde, cilt kremlerinde, şampuanlarda ve parfümlerde geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır.(suyla çok fazla seyreltildiklerinde bile propilen glikol içeren çözeltiler genellikle berrak kalır) Ayrıca,yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak için kullanılmaktadır.

Yağlama

Gıda sanayindeki dondurucu makinelerin ve kozmetik sektöründe kullanılan makinelerin yağlanmasında kullanılmaktadır.

Kimya

Doğal özlerden aktif özlerini elde etmek için ekstrakte edici olarak kullanılmaktadır.

Ticiz.com'un rehber kategorisi: İstanbul'daki Diğer kimyasal ürünler
Oluşturma tarihi: 24.06.2017 04:36
Düzenleme tarihi: 13.08.2017 12:51