İletişim Bilgileri

eva silver

  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye

Sitedeki güncellemeler
SLES 70

SLES 70

Standart Verileri CAS No: 3088-31-1 EINECS No: 221-416-0 Nem ve voatiles%: 24-26 Özgül ağırlık (25): 1,03 g / cc Kaynama noktası: 760mm AT 100 C Donma noktası:
stokta var
Fiyat için bizi arayın
Satıcıya Ulaş
Ödeme ve Teslimat Şartları
İletişim Bilgileri
  • Yetkili Kişi: kadir girer
  • Telefon numarası: +90 (535) 217-56-75 dahili no 0212, 6385555
  • MSN: kadir_girer@hotmail.com
  • Adres: balipaşa yokuşu müsellim sokak no 11 daire 8, beyazıt, İstanbul, 34126, Türkiye
Ürün ile ilgili detaylı bilgi

Genel Bilgi

Kimyasal formülü CH3 (CH2) 10CH2 (OCH2CH2) nOSO3Na olan sodyum laury eter olarak adlandırılan ticari adı teksapon olarak bilinen mükemmel dekontaminasyon, emülsiyon, dispersion, ıslatıcı, çözündürücü özelliklere sahip SLES genelde %70 lik olup mükemmel performans ile anyonik yüzey aktif madde bileşenidir.Bu geniş uyumluluk, uygun sert suya dayanıklı ve yüksek biyolojik yeteneği ile kullanım alanını genişletmektedir.Laury sözcüğünün lehçedeki karşılığı şöhret olup bu maddenin önemini farklı bakış açısıyla göstermektedir.

Moleküler Yapısı

Üretim ve Reaksiyonları

SLES ticari ürünler için dodesil alkol etoksilasyon yoluyla hazırlanmaktadır.

Sıvı sabunda aktif madde olarak kullanılan sodyum laury eter sülfat (SLES) , sülfonasyon reaktöründe SO3 gazı ile reaksiyonu ile üretilir (LABSA gibi). Reaksiyon sonucu %28 lik SLES çıkmaktadır.

Kullanım Alanları
Kozmetik

Bu sektörde en geniş kullanım alanını sabun üretiminde aktif madde olarak kullanılmaktadır.Ürün viskozitesi ve aktif oranı düşük olduğu için genelde şampuan üretiminde de kullanılmaktadır ama çok tercih edilmemektedir.

Deterjan

Sıvı bulaşık yıkama materyallerinde katkı maddesi olarak kullanılmaktadır.Ayrıca banyo köpüğü,çamaşır tozu,el yıkama sabunları gibi ürünlerde köpürme aktifliğini artırdığından alternatif olarak kullanılmaktadır.

Tekstil

Baskı ve boyama ürünlerinde oluşabilecek yağlara karşı giderme işlemlerinde kullanılmaktadır.
Deri

Bu sektörde tekstil sektöründe olduğu gibi hijyeni sağlamak amacıyla kullanılmaktadır.

Ticiz.com'un rehber kategorisi: İstanbul'daki Diğer deterjan çeşitleri
Oluşturma tarihi: 25.06.2017 04:26
Düzenleme tarihi: 13.08.2017 12:52